Over

Kijk eens hoe goed en waardevol het is als broeders in vrede met elkaar omgaan. ~Psalm 133:1

Hartelijk welkom op deze site.

10345931_1542813585950141_4703404538537796070_nHuizen Van Zegen heeft slechts 1 doel:

Het verbinden van mensen met mensen!

Op de vorige pagina’s heeft u al het een en ander kunnen lezen. We hopen en bidden dat u dit ook heeft gedaan. Hierin stellen we u de vraag:

Heeft u al een thuis gevonden?

De mensen die zich verbonden hebben aan deze site, hebben allemaal dezelfde intentie:

U welkom te heten in hun leven, in hun huis, in eenheid en streven om u te helpen God te ontmoeten.

Wij vinden de vorm niet belangrijk!  

Sommige van ons zijn verbonden aan een kerkgenootschap of gemeente. Anderen zijn individuele Discipelen (leerlingen/volgers) van Jezus Christus. Zij weten zich niet gebonden aan een (lokale) gemeente.

Wat wij echter allemaal gemeen hebben is onze liefde en passie voor Christus en dien gekruisigd. Dat is voor ons allemaal HET fundament waar wij elkaar in hebben gevonden en waar wij graag op voort willen bouwen, ieder op zijn eigen unieke, door God gegeven manier.

Allemaal dezelfde opdracht:

Wij vinden ons allemaal in dezelfde opdracht, welke opgetekend staat in Mattheüs 28:18-20:

Jezus kwam dichterbij en zei tegen hen: “Ik heb alle macht in hemel en op aarde gekregen. Ga er daarom op uit om alle volken tot mijn discipelen te maken. Doop hen in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. Leer hen altijd te doen wat Ik u heb gezegd. En vergeet dit niet: Ik ben altijd bij u, tot het einde van de tijd.”

Dat is de reden waarom wij Huizen van Zegen hebben opgezet:

Echte mensen die niet overal een antwoord op hebben, maar samen met u willen zoeken naar Gods plan in uw leven!

Om u alvast op weg te helpen:

Een eerste goede stap om God te zoeken is misschien wel de website Kracht Voor Herstel. Hier kunt u lezen wie Jezus werkelijk is en wat Hij voor u wil zijn. Wij geloven namelijk dat God een plan heeft met uw leven, ongeacht geslacht, kleur, geaardheid, of wat dan ook!

Een tweede stap om u op weg te helpen is om via deze website te zoeken naar mensen bij u in de buurt, die u graag willen ontvangen. Dit kan zijn onder het genot van een kop koffie en een goed gesprek, maar ook voor gebed  en ja zelfs Bijbelstudie.

Wij willen in ieder geval beschikbaar zijn om u op weg te helpen, op elk gebied van uw leven en in het bijzonder de weg die God voor u heeft.

Mogen wij u Zijn zegen dan ook toebidden?

Gods zegen,

Huizen van Zegen.