Alice Jansen

Alice Jansen

aliceIk was ongeveer negentien jaar toen ik werkelijk Jezus leerde kennen als mijn Geliefde en mijn Vriend. Ineens werd alles anders en mijn geloof werd levend gemaakt door een blik in Zijn Ogen. Hoewel ik opgroeide in een christelijk gezin en veel tijd doorbracht met het lezen van het Woord, bleef er altijd een grote leegte in mijn binnenste. Het leek erop dat wat ik ook probeerde, dat niets mij werkelijk kon verzadigen. Ik aanschouwde het Woord en in theorie wist ik hoe het hoorde, alleen leek het erop dat alles anders ging. Ik raakte op jonge leeftijd teleurgesteld in de kerk en besloot mijn eigen weg te gaan. Na verloop van tijd ging ik mee in de wereld om mij heen. Hoewel ik bad en de bijbel las, ging ik een hele andere weg als de mannen en vrouwen Gods die mij voor waren gegaan. Ik was dwalende en dacht dat je speciaal moest zijn, dat was gewoon voor bepaalde mensen, maar zeker niet voor mij. Wel op den duur had ik werkelijk mijn diepte punt bereikt, ik zag geen nut meer van mijn bestaan hier op aarde. Ik voelde me leeg en diep ongelukkig. Hoewel ik hier met geen mens over gesproken had, kwam mijn tante ineens met de vraag of ik misschien mee wou gaan naar een profetische beleving. Ik had geen idee wat me te wachten stond, nog wat het inhield, maar ik ging mee niet wetende dat die avond de rest van mijn leven zal veranderen.

Terwijl ik die avond niets vermoedend in de zaal zat, werd ik opeens intens aangeraakt. Ik keek nog even om me heen, en iedereen was heerlijk aan het zingen. Toen kwamen de Woorden Gods. Ik vergeet nooit meer hoe Zijn Woorden letterlijk over mijn hart heen vloeide. Ik had nooit eerder zoiets meegemaakt.
Jezus was hier. Wat een Heerlijkheid, wat een beleving! Eenmaal thuis gekomen viel ik op mijn knieƫn
gaf Hem mijn leven.

Er gebeurde iets nieuws. Hij gaf mijn leven inhoud, Hij vulde mijn hart. Ik leerde Hem werkelijk kennen als Persoon, Iemand die werkelijk van mij houd met een Liefde die ongekend is. Hij is bij mij en spreekt van Hart tot hart met mij. Hij is realiteit voor mij geworden.

Nog steeds groeit mijn liefde voor Hem van dag tot dag en onze relatie wordt alleen maar dieper. Hij is voor mij van onschatbare waarde geworden. Ik ben van Hem en Hij is de mijne. De dag dat ik Hem vond heb ik mij aan Hem vast gegrepen om Hem vervolgens nooit meer los te laten.

Vandaag de dag weet ik dat ik genade gevonden heb in de Ogen van Mijn Koning en geef ik onderwijs vanuit het Woord van God, opdat de gemeente van Jezus Christus opgebouwd en versterkt wordt. Mijn doel is dat de kinderen van God de Kracht van Intimiteit en gemeenschap met de Allerhoogste gaan ontdekken. God heeft ons Zijn Geest gegeven opdat wij van Hem kunnen horen. Hij roept naar ons, iedere dag weer. Mijn gebed voor de conferentie is dan ook dat u Jezus zal ontmoeten, dat u zal ervaren hoe dichtbij Hij is en dat u vervuld mag worden met het goede van Zijn Huis. Weet dat onze Vader gemeenschap wil hebben met een ieder van ons. Hij gaf Zijn Geliefde Zoon Jezus Christus, als losprijs voor ons, de vijandschap is weggebroken, de Toegang is vrij. Lieve broers en zussen neem geen genoegen met minder dan Hij u wil aanreiken en strek u uit naar meer van Hem. Verwacht het van Hem. De gehele conferentie zal Jezus Christus als onze Hoeksteen Centraal staan. Bent u klaar voor vernieuwing, verfrissing en verandering? Dan nodigen wij u van harte uit op the heart of worship conferentie.

Gods zegeningen toe gebeden,

Alice Jansen