Via Dolorosa; de weg die Jezus ging

Via Dolorosa; de weg die Jezus ging

Op de volgende pagina’s vind u de studie Via Dolorosa: the way off suffering; ofwel, de weg die Jezus ging vlak voor zijn kruisdood. Gelukkig houdt zijn verhaal daar niet bij op, we lezen in het Bijbelboek Handelingen namelijk:

Toen de dag van het Pinksterfeest aanbrak waren ze allen bij elkaar. Plotseling klonk er uit de hemel een geluid als van een hevige windvlaag, dat het huis waar ze zich bevonden geheel vulde. Er verschenen aan hen een soort vlammen, die zich als vuurtongen verspreidden en zich op ieder van hen neerzetten, en allen werden vervuld van de heilige Geest en begonnen op luide toon te spreken in vreemde talen, zoals hun door de Geest werd ingegeven. 

Aan deze studie hebben vier mensen afzonderlijk gewerkt. Het is daarom een bijzondere studie geworden, waar ik, als ‘bedenker’, bijzonder trots op ben.

Klik *hier* om verder te lezen!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *