Kom eens langs bij Café de Hoek

Kom eens langs bij Café de Hoek

Café de Hoek, Zijde 175, 2771 EV Boskoop

Beste bezoeker,

Via deze pagina houden wij u met enige regelmaat op de hoogte van onze vrijdagmiddag ontmoetingen in het Grand Café de Hoek.

Deze bijeenkomst is ontstaan vanuit het idee om elkaar niet alleen online te ontmoeten, maar ook daadwerkelijk in levende lijve. Daar online ontmoeten voor veel mensen toch niet echt een ‘ding’ is om te doen.

Voelt u vrij om eens op vrijdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur langs te komen en aan te schuiven aan onze gezellige praattafel in Grand Café de Hoek.

Zomaar elkaar ontmoeten aan een tafel in Grand Café De Hoek en ontspannen allerlei zaken kunnen bespreken. Luisteren en spreken. Ieder op zijn of haar beurt, en dan kan het zijn dat er iets boven- of van Boven komt dat je hart raakt. Geen verplichtingen of kosten dan slechts het betalen van je eigen drankjes.


Vanaf heden 13 september 2019 weer iedere vrijdagmiddag inloop tussen 15.00 en 17.00 in Grand Café De Hoek in Boskoop.

Binnenkort zullen aldaar om de zondag in de middaguren tussen 13.00 en 17.00 ontmoetingen zijn van Jan en Alleman en wie komen wil om naar elkaar te luisteren en soms muziek te maken met elkaar. Breng na de vaststelling van de beginzondag gerust een muziekinstrument mee. Folksongs-Jammen-Om de harten te openen. NB; Ieder betaald zelf de consumpties maar houdt een redelijke maat aan, en dan bedoelen we niet de muziek maar de drank. Het gaat om de gezellige ontmoetingen met diepgang en soms de blik naar Boven. Wie na 17.00 in De Hoek wil eten kan dat gerust doen. We kunnen het daar van harte aanbevelen.

Uw gastheer: Roland Jaap van der Straaten.

Grand Café de Hoek

Zijde 175, 2771 EV Boskoop, Nederland

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.