Koffie drinken

Koffie drinken

Een bedevaartslied. Van David. Ziet, hoe goed en lieflijk is het, als broeders ook tezamen wonen. Het is als de kostelijke olie op het hoofd, nedervloeiende op de baard, de baard van Aaron, die nedergolft op de zoom van zijn klederen.Het is als de dauw van de Hermon, die nederdaalt op de bergen van Sion. Want daar gebied de Heere de zegen, leven tot in eeuwigheid. Psalm 133

Zoek jij een huis, waar je even mag komen, gewoon mag ZIJN? En ZIJN met hoofdletters. Gewoon zoals je werkelijk bent.  

Misschien heb je gewoon wat behoefte aan gezelschap. Een luisterend oor. Misschien wil je jouw verhaal even kwijt. Wellicht wil je graag dat iemand eens voor je bid, voor de situatie waarin jij verkeerd of wil je eens een stukje onderwijs ontvangen uit het Woord van God, de Bijbel. Dat is mogelijk! 

Maar ook, zoals gezegd, gewoon dat luisterend oor. Of wil je misschien samen een film bekijken, een spelletje doen, even samen gewoon een biertje drinken en gewoon verder helemaal NIETS. Met andere woorden: er gewoon even te ZIJN, ongeacht wie of wat je bent en te ervaren dat jij welkom en van waarde bent. Het is allemaal mogelijk. De mensen die zich verbonden hebben aan deze site, hebben allemaal een open hart om jou te ontvangen zoals je bent!

Neem gerust eens contact op met één van hen. Er is er vast 1 bij jou in de buurt en anders zoeken we naar iemand bij jou in de buurt. Hebben we zelf niemand in ons netwerk, dan gaan we over de kerkmuren heen en zullen bij een plaatselijke dominee, predikant of pastor aankloppen en indien je dat wenst zal één van hen met jou contact opnemen.

Peter Den Harder

Julianadorp

Marc & Hilde Pranger

Winnipeg Canada

Berta & Peter Taal

Oost-Souburg

Roland Jaap van der Straaten

Boskoop

Drs. Wim van der Griend

Kloosterhaar

Bart & Jennie Oerlemans

Tholen

Herman & Reini Esselink

Heerde

Steven Badal

Zoetermeer