Waarom

Waarom

Waarom is dit

WAAROM;

Er is steeds meer behoefte aan open huizen van mensen en gezinnen die tot zegen willen en kunnen zijn voor hen die zij ontmoeten op hun werk, op school of onderweg, op de sportvereniging of tijdens de contacten in de buurt.  Op die manier willen wij er in Boskoop en omgeving zijn voor elkaar en voor mensen die Jezus Christus willen leren kennen. Zo doende,  in de ontmoeting met elkaar, mogen wij hen uitnodigen om hun levens in Zijn Handen te leggen en rust te krijgen voor in het nu en voor ” het straks “. 

De uitnodiging aan mensen om mee te gaan op ontdekkingsreis naar een ons Beloofd Land kan op vele manieren en op elke dag gestalte gegeven worden maar dient altijd ongedwongen en vrijblijvend te zijn. God ziet graag vrije kinderen van Hem en maakt ieder die nog in een dwangbuis zit graag vrij.

Ons verlangen is om elkaar, als volgelingen van Jezus, voort te helpen, maar ook om met elkaar anderen te helpen om volgeling van Jezus te worden. * Spreek vrijmoedig anderen aan, of ontvang ze eens thuis voor een gesprek. Met koffie of thee, of een bord erwtensoep in de winter, open monden en harten tegelijk.

Hoe ? Daarover vertellen wij, als jij wilt,  graag meer zodra we elkaar ontmoeten. Bij jou, bij ons*, of zomaar onderweg, op een bankje in het park of op de markt, of in een plaatselijk Café.  

======================================================== 

ANDEREN HELPEN OM VOLGELING VAN JEZUS WORDEN.

Voor hen die dat willen worden, of daar eens over willen nadenken of  spreken, zijn de woorden van de Heer Jezus VOLG GIJ MIJ een schitterend advies. Zo willen wij die reeds onderweg zijn en achter Hem aangaan hen die volgeling zouden willen zijn een tijd met ons laten “meelopen” om hen te laten zien en te laten vernemen wat reden en bedoeling is en dat volgeling zijn rust- en richting geeft voor leven en eeuwigheid.

WIL JIJ MEEDOEN

Verlang jij daarnaar ? Wil jij meehelpen in de wijngaard ? Voor ieder is plaats om te dienen en te zegenen en gezegend te worden. Meldt je vrijblijvend aan en neem anderen die graag willen mee. Of nodig ons eens uit om thuis kennis te maken en uit te leggen hoe jouw huis een huis van zegen kan zijn. Iedereen mag zich melden.