De zegekroon

De zegekroon

Ons willen zegenen van anderen is een bijbelse opdracht die uitwerkt in de levens van anderen als wij God de Eer ervan willen geven.  En omdat Hij doet wat Hij heeft Beloofd kunnen wij zeggen én zingen; 

U zult altijd voor ons strijden; U hebt steeds uw trouw getoond. Deze waarheid is mijn blijdschap: Heer, U draagt de zegekroon, U, …

Het zal voor sommigen even wennen zijn, dat blije zingen en het opheffen van dankbare handen, maar luister en kijk eens mee, en laat je meenemen in de lofprijs die je binnenste zal zegenen als een opmaat naar meer. 

Waar uw grootheid wordt bezongen, wil ik knielen voor uw troon. Waar U bent, verstilt de onrust, want U draagt de zegekroon. Vul dit huis nu met uw glorie, vul ons hart met heilig vuur. Uw genade is mijn adem en mijn lied.

Doe met ons mee en sluit je aan bij Huizen van Zegen in Boskoop en omgeving.  Of vraag ons waar wij ons bevinden en laat je uitnodigen voor een kennismaking.  

Woon je buiten Boskoop.  Vraag ons dan om adressen in jouw omgeving.  Huizen van Zegen is een beweging die door heel ons land en daarbuiten aan het groeien is om elkaar en mensen die God willen leren kennen te dienen.