Over

Over

WIE ZIJN WIJ;  en wat en hoe;  VAN “HUIZEN VAN ZEGEN IN NEDERLAND” EN DAARBUITEN;

WIE ZIJN WIJ;

Wij, van Huizen van Zegen,  zijn een aantal mensen die het op hun hart hadden om in  hun huizen en gezinnen er zó te zijn in de maatschappij dat we iets kunnen betekenen voor onze omgeving en voor hen met wie wij in aanraking komen.  De start ervan lag in Julianadorp.

WAT DOEN WIJ;

Wij willen niet opgemerkt worden voor onze eigen eer maar er zijn om “ertoe te doen “ . Om door een handreiking,  of een vriendelijk gebaar,  of een enkel woord , hulp of bemoediging te bieden aan wie dat ontvangen wil.  Zo doende mogen wij als buren of plaatsgenoten tot zegen zijn en iets toevoegen aan het leven waar dat mogelijk is. Waar gewenst kunnen wij ook de weg wijzen naar plaatselijke- of regionale hulpverlenende instanties en daarin een aanzet geven.

HOE DOEN WIJ DAT;

Onder de knop Lokaal zullen wij de plaatsen gaan vermelden waar zich geleidelijk aan meer  Huizen van Zegen gaan aandienen.  Uiteraard zijn er daar al velen van maar een samen doen, en elkaar op de hoogte houden of van suggesties bedienen, is ons verlangen waardoor wij allen die zich aan elkaar willen verbinden  uitnodigen om zich op te geven en zich te melden onder de knop contact.  Het is ons verlangen om mettertijd elkaar regionaal- of landelijk te ontmoeten om te vernemen hoe een en ander gaat, en om meer te vernemen over de mogelijkheden welke zich aandienen.